Elvis trăiește!

Înregistrarea de mai jos e una antologică, pentru că e prima colaborare – primul featuring, pentru pretențioși – dintre Elvis (ce-i drept, Elvis Romano, da’ tot un fel de rege) și Nightlosers, o trupă care nu mai are nevoie de nici o prezentare, cum se zicea la radio prin anii ’90.

Elvisu’ ăsta e un țâgan simpatic, care se nimerise prin Petrila la ultima ediție a festivalului Om Rău și care a cerut voie să cânte și el o piesă. Cum Nightlosers tocmai se pregăteau să plece, Jimi El Laco a pus mâna pe vioară, Hanno i-a împrumutat chitara și așa, mână de la mână, omul a cântat ceva-ceva.

L-am revăzut după câțiva ani la TIFF, unde era deja vedetă, și am ascultat, nu fără o perversă plăcere, celebre piese de-ale Regelui cântate în țâgănește. I-am luat un interviu Elvisului și așa am aflat că a jucat în niște filme, că e un distins profesor de rromanes la el acasă și că își aduce aminte cu plăcere de Petrila.

Și Petrila își amintește cu plăcere de el; drept dovadă înregistrarea de mai jos, care inaugurează o serie de postări muzicale întâmplate în orașul lui I.D. Sîrbu. No, vizionare plăcută!

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Elvis trăiește!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s