faceți liniște, citește hobbit-ul!

De când am pus mâna pe Carnetu’de Student, o broșurică minusculă cu poeme,  și după ce am descoperit rubrica Cerșetorului de Cafea din România Literară, sunt fanul convins al lui Emil Brumaru, un poet pe cât de lubric, pe atât de ludic, pe care am avut privilegiul să-l întâlnesc la Petrila, unde venise la invitația lui Ion Barbu, în dreapta unei șoferițe ușor stângace, pe numele ei Ada Milea.

De la întâlnirea aia, care a avut loc în 2006, au trecut niște ani, și peste cutia în care țineam casetele cu filmările de atunci s-a așternut praful. Am recuperat înregistrările alea – mai bine mai târziu decât niciodată – din care o să vă mai ofer, cu porția, puțin Petre Stoica, un pic de Adrian Alui Gheorghe, niște Luca Pițu,  plus Marian Boboc, Ion Hirghiduș și Mircea Andraș, totul asezonat din belșug cu Nucu Pandrea, Ilie Stepan & Horia Crișovan, Dinu Olărașu, Nightlosers, Einuea sau Maria Răducanu.

Ascultați-l deocamdată, în cvasi-premieră, pe cel ce se alintă hobbitul, pe inegalabilul doctor din Dolhasca, pe Emil Brumaru. (poate ar fi bine să nu dați play dacă sun copii în preajmă :))

Reclame

2 gânduri despre &8222;faceți liniște, citește hobbit-ul!&8221;

  1. S-o fi asternut praful pe casetele domniei tale, iar pe ,,trimiterea” de atunci, deschisa ca lumea acum, Pinza de paianjen, sigur, la intretaiere de solduri, peste invocata durere din versulubrumarian.
    Mi-i ciuda ca reactionez cu greu, cu intirzierea pe care mi-o cere virsta, dar si cu neincrederea cu care operez in momente de conjunctura, care mai mult rascolesc decit aseaza lucrurile in matca lor. Port insa taria de a ma tine treaz si zic acum, pe tastatura, ca ,,lucrarea” la care ma faci spectator de-o clipa prinde bine, fie doar luind in seama adulmecarea eternei muze dosite sub pinza de paianjen…
    Sa va tina!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s